Leefstijl- en Voedingsanalyse

Met behulp van een uitgebreide vragenlijst, gaan we samen kijken waar verbeteringen te behalen valt en wat prioriteit heeft. Aan de orde komen onder andere Voeding, Beweging, Ontspanning en Slapen. 

In 3 x 1 uur kijken we naar je situatie, waar kun je verbeteringen aanbrengen, waar loop je tegenaan, hoe kun je dingen in de toekomst anders doen en wat is voor jou haalbaar. Aan het einde van deze sessie heb je een goed beeld waar winst valt te behalen, praktische tips gebaseerd op jouw, unieke situatie en een 0-meting van je gewicht, vetpercentage, spiermassa, BMI.

Kosten: € 195,00

Leefstijl coaching

Tijdens een uitgebreide intake formuleren we een concreet doel. Waar wil jij staan over een door jou bepaalde periode? Op basis van jouw doel en vraag, maak ik een individueel plan. Onderwerpen waar ik onder andere bij kan helpen zijn bijvoorbeeld: weinig energie, veel stress, lichamelijke klachten als overgewicht, vermoeidheid, belemmerende overtuigingen en nog veel meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden. De kosten zijn afhankelijk van het aantal sessies dat we nodig hebben en zal maatwerk zijn. Indien je in loondienst bent bij een werkgever, zou je kunnen kijken of de kosten (deels) door hen gefinancierd kunnen worden.


Bewegen en ontspannen

Bewegen en ontspannen, beide zo belangrijk voor een goede gezondheid. Bewegen doe ik met kleine groepen voor elk niveau. Verantwoord, in kleine stapjes of juist flink uitdagend. Geheel afgestemd op de deelnemer. Zodat iedereen met een goed gevoel uit de les komt.

Ontspannen in minstens zo belangrijk. Daarom ga ik graag met deelnemers naar buiten voor een mindful wandeling in de frisse lucht. Dit kan op iedere locatie en staat garant voor ontspannen deelnemers. 

Kosten: € 7,50 per les

Voorlichting

Als je niet weet hoe je lichaam reageert op teveel stress, teveel suiker, te weinig ontspanning. Hoe kun je dan de juiste keuzes maken? 

Door middel van het geven van presentaties en workshops, informeer ik over leefstijlonderwerpen, waaronder:

  • Voeding
  • Stress
  • Suiker
  • Hormonen
  • Slaap
  • Spijsvertering


Vitaliteitsspreekuur

Een laagdrempelig inloop moment voor medewerkers om hun vragen over leefstijl en vitaliteit te kunnen stellen. Even op de weegschaal staan voor een uitgebreide meting, een vraag over slaap, een vraag over voeding, een vraag over energie of een andere brandende vraag. Het is allemaal mogelijk.


Maaike van Winden | leefstijl, GLI & Gezondheid op celniveau