Maaike van Winden | leefstijl, GLI & Gezondheid op celniveau

Terug naar de basis

In 120 dagen gaan we samen werken aan de basis van je gezondheid. Zorgen dat je lichaam weer gevoed wordt, zorgen dat het zelf herstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd, zorgen dat je darmen weer in balans zijn, zorgen dat je cellen weer doorlaatbaar worden.

We starten met een helder doel, een 0-meting op celniveau en onderzoeken je huidige leefstijl. Met een plan van aanpak gaan we de basis van jouw gezondheid weer herstellen, zodat je weer fit, energiek en gelukkig door het leven kunt ❤️

Leefstijl- en Voedingsanalyse

Met behulp van een uitgebreide vragenlijst, gaan we samen kijken waar verbeteringen te behalen valt en wat prioriteit heeft. Aan de orde komen onder andere Voeding, Beweging, Ontspanning en Slapen. 

In 3 x 45 minuten kijken we naar je situatie, waar kun je verbeteringen aanbrengen, waar loop je tegenaan, hoe kun je dingen in de toekomst anders doen en wat is voor jou haalbaar. Aan het einde van deze sessie heb je een goed beeld waar winst valt te behalen, praktische tips gebaseerd op jouw, unieke situatie en een 0-meting van je gewicht, vetpercentage, spiermassa, BMI.


Leefstijl coaching

Tijdens een uitgebreide intake formuleren we een concreet doel. Waar wil jij staan over een door jou bepaalde periode? Op basis van jouw doel en vraag, maak ik een individueel plan. Onderwerpen waar ik onder andere bij kan helpen zijn bijvoorbeeld: weinig energie, veel stress, lichamelijke klachten als overgewicht, vermoeidheid, belemmerende overtuigingen en nog veel meer. Vraag gerust naar de mogelijkheden. De kosten zijn afhankelijk van het aantal sessies dat we nodig hebben en zal maatwerk zijn. Indien je in loondienst bent bij een werkgever, zou je kunnen kijken of de kosten (deels) door hen gefinancierd kunnen worden.


Inspiratie

Als je niet weet hoe je lichaam reageert op teveel stress, teveel suiker, te weinig ontspanning. Hoe kun je dan de juiste keuzes maken? 

Door middel van het geven van presentaties en workshops, informeer ik over leefstijlonderwerpen, waaronder:

  • Voeding
  • Stress
  • Suiker
  • Hormonen
  • Slaap
  • Spijsvertering