Detox

Veel mensen hebben het druk. Kinderen naar school brengen, snel door naar werk, deadlines halen, reizen, even koken,  en uitgeblust op de bank neerstorten. 

Herkenbaar? Heel veel mensen zitten vast in een ongezond leefpatroon: hoge werkdruk, stress, geen tijd voor koken of gezond eten, geen tijd voor ontspanning, geen tijd voor rust… Laat dat nou net belangrijk zijn voor een gezond lichaam. 

Doordat we altijd maar druk zijn, ongezond eten, te weinig buiten zijn en te weinig sporten, wordt ons lichaam belast. Sterker nog, als dit lange tijd aanhoudt, is de balans zoek en je lichaam overbelast. Je lichaam kan het niet meer goed verwerken en kan de afvalstoffen niet meer allemaal kwijt. Die worden in je lijf en je darmen opgeslagen. En dat heeft effect op allerlei zaken: je energie level gaat omlaag, je huid onzuiver, je bent vermoeid, je kan je neerslachtig voelen. 

En dat allemaal door disbalans en verstoorde darmen, tijd om te ontgiften!


Milde Detox

EEN UNIEKE KUUR, WAARBIJ JE MAG BLIJVEN ETEN!


Deze 9-daagse kuur zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam. Geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling. Je wordt slanker, gezonder en krijgt een stralende huid! 

 

Met Innerwave mild vastenkuur breng je je lichaam in 3 logische fasen weer in balans, waardoor bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat hiervan is een betere spijsvertering, snellere verbranding, betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid.

Basis Detox vastenkuur

SAPKUUR 5 DAGEN, COMPLETE KUUR


Innerwave Basis Detox is een in de praktijk beproefde methode. Het is de meest intensieve kuur, voor wie kiest voor een echt grondige lichaamsreiniging. Het kuurboekje loodst je door de 3 logische fasen van het programma heen.  Zo kun jij op een verantwoorde manier vasten, zonder dat je ergens over na hoeft te denken.
 
 Volg dit intensieve Body & Mind Reset programma voor meer energie, een stralende huid en voor de start van een nieuwe healthy lifestyle.

Compleet Detox vastenkuur

Gun je lijf rust en geef afvalstoffen de kans om je lichaam te verlaten

Zie de Detox vastenkuur als een cadeau aan jezelf. Vasten is reinigen en ‘resetten’ van je lichaam. 

Na de intensieve kuur voel je je fit en energiek. Je voelt je niet alleen goed, dat straal je ook uit. 
Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren).

Maaike van Winden | leefstijl & detox