Maaike van Winden | leefstijlcoach, businesscoach

Basistraining Hormonen in Balans

 

Heb jij soms ook het gevoel dat je beheerst wordt door je hormonen? 

Onze balans is soms ver te zoeken. We leven gehaast, krijgen onvoldoende voedingsstoffen binnen, hebben veel stress, eten veel te veel suiker en zijn daardoor uit balans geraakt. Je lichaam en geest zijn tot een heleboel in staat, maar het houdt ergens op. Dan kunnen klachten de kop op steken, zoals:
- Overgangsklachten
- PMS
- Kort lontje
Lees meer

Kosten: € 149,-

Stap 2

Na het volgen van de Basistraining Hormonen in Balans, ga je verder aan de slag met je vitaliteit. 

  • Leefstijl- en Voedingsanalyse
  • Vitaliteitscheck 
  • Bespreking uitslag testen 
  • Hormonenchecklist 


We doen een uitgebreide analyse van je leefstijl (voeding, beweging, slaap, ontspanning), vitaliteit en hormoonbalans en  aan de hand van vragenlijsten en voedingsdagboek. En natuurlijk praktisch, makkelijk inpasbaar advies. Kosten: € 169,-

Stap 3

Na het volgen van de Basistraining Hormonen in Balans en het afronden van Stap 2, gaan we dieper in op de onderwerpen Stress, Slaap en Ontspanning.

 

We maken een analyse van je stress level met behulp van testen en een slaap dagboek. Je ontvangt concreet advies waar je direct mee aan de slag kunt en makkelijke, effectieve ontspanningsoefeningen. 

Kosten: € 95,-

Stap 4

Na het volgen van de Basistraining Hormonen in Balans en het afronden van Stap 2, gaan we verder werken aan Afvallen. 

Je ontvangt advies en inspiratie op het gebied van voeding. Daarnaast kijken we naar je beweegpatroon en mogelijke verbeteringen daarin. Een uitgebreide lichaamsanalyse (spiermassa, vetpercentage etc.) is onderdeel van deze stap.

Kosten: € 95,-